/Sommerjobb ved Telemark Museum sesongen 2019

Sommerjobb ved Telemark Museum sesongen 2019

Sommerjobb ved Telemark Museum sesongen 2019 2019-01-11T11:55:03+00:00

Telemark Museum søker nå etter deg som kan jobbe som museumsvert og omviser på et av våre anlegg sesongen 2019.

Vi har sommeråpent på disse museene, kl. 11-17 tirsdag-søndag.
(Alle museene er stengt på mandag)

Porselensmuseet i Porsgrunn, 24. juni-18. august (åpent onsdag-søndag hele året)
Kittelsenhuset i Kragerø, 22.juni – 18.august
Ulefos Hovedgaard på Ulefoss, 1.juni – 31.august
Henrik Ibsen Museum i Skien, 1.mai – 31.august
Brekkeparken i Skien, 1.mai – 31.august

Vi søker etter personer med serviceinnstilling og kulturhistorisk interesse.
Du må være utadvendt, omgjengelig og trives i andre menneskers selskap.
Oppgavene krever at du kan arbeide selvstendig og ta initiativ.
Du må snakke flytende norsk, samt ha gode engelskkunnskaper. Kan du flere språk, er det et pluss!

I jobben som vert og omviser på Telemark Museum er man museets ansikt utad, og i jobben må du sørge for en hyggelig atmosfære ved at det er rent og i orden rundt deg, at du gir god service til de besøkende og at du kan formidle historie på en levende måte.

Du må være i stand til å ha omvisning både for enkeltpersoner og grupper, voksne og barn.
Oppgaver i forbindelse med arrangement må også påberegnes.
Som ansatt hos oss, er du er en del av et arbeidsfellesskap som skal gjøre et besøk ved Telemark Museum til en flott opplevelse for publikum.

I Brekkeparken åpner vi opp for Telemark Escape igjen allerede 14. april 2019, mens det på Henrik Ibsen Museum arbeides med et Telemark Escape-rom som etter planen skal åpnes i løpet av sommeren 2019. Vertskapsrollen på disse to museene inkluderer også arbeid som vert/gamemaster for nettopp disse spillene. (Se egen annonse for arbeid med Telemark Escape i Brekkeparken våren 2019.)

De som kan jobbe hele sesongen prioriteres, og man må kunne jobbe minimum tre uker. For Telemark Escape gjelder andre tider, og kveldsarbeid må påregnes.
Det forventes at du kan jobbe både hverdager og helg, og i tillegg være fleksibel til å stille på jobb andre dager enn de som er oppsatt i turnus.

Vi foretrekker at du er over 18 år.
Opplæring vil bli gitt.

Søknad og CV sendes til Linnea.Dale@telemark.museum.no innen fredag 15. februar 2019.
Merk emnefelt med «Sommerjobb 2019».