Alt dette er også ditt-utstillingen. Linnea og Kari viser frem et Nyblin-bilde i den nye utstillinga. I bakgrunnen ser vi reoler med gjenstander, som på et magasin.

Alt dette er OGSÅ ditt

Vi utvider utstillingen på VEV, kom og se Alt dette er OGSÅ ditt.

Bestill omvisning
Åpningstider og priser

I april 2022 åpnet vi den første utstillingen i det nye museumsbygget vårt, VEV i Brekkeparken, nede i underetasjen, på 500 m².

Nå har vi tatt ned en del av den og samtidig utvidet litt, så nå åpner vi en ny utstilling, på 150 m².
Her følger vi opp tanken og ideen bak den første utstillingen Alt dette er ditt og har satt inn store pallereoler og laget en «behind the scenes»-utstilling.

Dere vil få se større og mindre gjenstander fra museets samlinger, som OGSÅ forteller noe om din og min historie, men som dessverre sjelden kommer ut i en utstilling. Det er mye, det er spennende, det er rart, og det blir tatt vare på. Av oss – for deg!

Kjøp årskort og besøk utstillingen så mange ganger du vil