/Ibsen Escape

Ibsen Escape

• 20. juni åpner vi Ibsen Escape på Henrik Ibsen Museum.
Ibsen Escape 2019-04-03T15:20:33+00:00

Project Description

Liker du å løse gåter og finne ut av hemmelige koder? Da er Escape Room noe for deg!

På Ibsen Escape får du 45 minutter på å løse oppgavene som skal redde Peer Gynt. Du og gruppen må løse oppgaver for å komme videre i spillet, komme videre til neste rom.

Peer Gynt rives mellom savnet etter Solveig og dragningen mot å oppleve verden. Jo lenger han unna hjemmet og Solveig han reiser, jo saktere slår hjertet hans.

Blid med på en fysisk og spektakulær reise gjennom Peer Gynts liv. Du får bli med inn i dramaets ulike rom og oppleve reisen Peer foretok seg. For å redde Peers hjerte må du bestige hindre, sette deg inn i Peers virkelighet og løse koder og gåter.

Du har altså kun 45 minutter på deg. Klarer du å redde Peers hjerte, og hindre han fra å bli støpt om i Knappestøperens skje?

Her kan du booke deg inn

Tilgjengelighet

20.juni-31.august