fbpx

Velkommen til utstillingen The Story of Modra Ceramics som åpner 4. mai på Porselensmuseet.

Åpning av utstillingen The Story of Modra Ceramics

I denne utstillingen ser vi arbeider fra fabrikkene SlovakFolkMajolica og Modranska, i tillegg til keramikeren Peter Dureje. Utstillingen er en del av samarbeidsprosjektet ClayDay – Magic Clay, mellom Telemark museum og SNM – Ľudovít Štúr Museum, museet for slovakisk, keramisk skulptur i byen Modra og Modra Kommune.

Hovedmålet i dette prosjektet er kompetanseutveksling der vi lærer om hverandres keramikktradisjoner. Et av tiltakene er å utveksle utstillinger, der keramikk fra Modra vil bli utstilt i Porsgrunn, og porselen fra Porsgrunn vil bli sendt til Modra. På denne måten viser vi likheter og forskjeller i produksjon, teknikk og dekorering.
Vi gleder oss til å se deg!
Velkommen!

Mer info om prosjektet:

www.snm.sk/clayday
Eller på Facebooksiden

The project „ClayDay – Magic of Clay” is supported by grant from Iceland, Lichtenstein and Norway in the amount of 199 900,- € trough the European Economic Area grant. The project is co-financed from the State Budget of the Slovak Republic in the amount of 29 985,- €. The aim of the project is to support capacity of cultural players and audience development.
Working together for a green, competitive, and inclusive Europe.

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter