Takkebakstkurs med Bodil Nordjore

Velkommen til takkebakstkurs med Bodil Nordjore i Brekkeparken, lørdag 1. november!

Billett
Lær kunsten å bake flatbrød og lefser på takke. Du lærer blant annet å lage potetlomper. Nystekte lomper smaker helt fantastisk! Tenk å kunne diske opp med egenproduserte potetlomper til familiemiddagen, til selskap, eller på tur i skogen.
Flatbrødet holder seg fint lagret til jul, men kanskje får du blod på tann og lager mer når du kommer hjem! Nystekt flatbrød med godt meierismør på smaker helt himmelsk.

Bodil Nordjore fra Byrte i Telemark er oppvokst med tradisjonsmat og norsk husmannskost. Hun har skrevet ti bøker, der hun har samlet inn oppskrifter fra hele landet, besøkt bakstekoner og bakstemenn og fått deres unike historie. Mange av personene i bøkene er dessverre gått bort nå, men oppskriftene og historiene lever videre.

Takkebakstkurset er for alle, både deg som er nybegynner og du som har bakt før. Bodil formidler teknikker og historien bak.

Praktisk info:

Vi møtes på Brekkeparken kafé, som ligger nederst i parken med utsikt over Skien by. Gratis parkering og inngang ved: Øvregate 41, men mulighet til å kjøre ned utstyr når du kommer.

Husk å ta med takke, om du har. Har du eget kjevle, bakstefløy og kost, så er det godt å bruke sitt eget utstyr på kurset. Men ellers så har vi litt til utlån.
Ta med en banankasse, eller annet egnet fraktemiddel til brau og lefser som du får med hjem etter kurset.
Suppelunsj er inkludert i prisen.
Velkommen!

Søk
Search