fbpx

Afternoon tea

Velkommen til førjuls-Afternoon Tea på Brekkeparken kafe – lørdag 27. november

Afternoon Tea er den perfekte gave! Ta med deg den du ønsker til en hyggelig opplevelse med god te, scones, kaker og smørbrød.

Hos oss er det bordsetning til 20 personer innendørs samtidig, så vær tidlig ute med forhåndsbestilling. Ring oss, send en e-post, eller send oss en melding på Facebooksiden vår. 

Bordsetning kl. 12 og kl. 15 

Hva er Afternoon Tea?

Historien begynner med fortellingen om en britisk adelsdame med lavt blodsukker, tror vi. Tidlig på 1800-tallet var det vanlig å spise bare to måltider om dagen blant engelsk overklasse: en god frokost og så middag så sent som i åttetiden på kvelden. En liten matbit mellom disse to måltidene var nok godt å få, altså Afternoon Tea.

En tradisjonell Afternoon Tea serveres på et fat i tre høyder. Det består gjerne av små doble fingersmørbrød av loff uten skorpe, for eksempel med agurk og smøreost, scones med syltetøy og «clotted cream», og søte småkaker. Og med en god kanne te trukket etter alle kunstens regler selvfølgelig.

Innhold

Eksklusiv te-utvalg fra Black Cat & velkomst aperitiff med Eplemost fra Lindheim.

Sandwich med agurk, kremost og estragon, Sandwich med Tête de moine, fiken og drue, Sandwich med røkt laks, pepperrot, kremost og dill, Sandwich Vitello Tonnato

2 typer hjemmelaget scones serveres med clotted cream, pasjonsfrukt curd og hjemmelaget marmelade

Utvalg av juleinspirert dessertklassikere fra Norge, Tyskland, Storbritannia  Østerrike og Frankrike

Liten «give away»  fra Brekkeparken Kafe

Pris kr. 345 

For bestilling av plass

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter

NorwegianEnglish