Dykk ned i livets mangfoldige opplevelser og la kunsten lede deg gjennom din egen indre reise. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en nær og intim formiddagsstund i utstillingen «Skår» hvor du får ta del i en nær samtale med billedkunstner Mona Stenseth og holistisk yogalærer / coach Susan Klein Holmen. Sammen vil de utforske temaet Skår på en dypere og spirituell måte som går utover det maleriet alene kan formidle.

Livet er en kompleks symfoni av erfaringer, og vi bærer alle våre skår med oss. Mona Stenseth tar deg med på en visuell reise gjennom sitt kunstneriske univers, der hvert penselstrøk forteller en historie om styrke, sårbarhet og den skjønnheten som kan oppstå i bruddstykkene.

I denne samtalen vil Mona dele tankene og inspirasjonen bak sine verk, og i samtale med Susan Klein Holmen belyse nye perspektiver for å sammen utforske hvordan vi kan guide oss selv gjennom en indre reise med fokus på vekst og harmoni. Hvordan finner en seg selv etter man føler at man har gått seg fullstendig vekk?

Dette arrangementet gir deg en sjelden mulighet til å forstå kunsten på en dypere måte samtidig som det gir innsikt i de mentale aspektene knyttet til livets utfordringer. Vi oppfordrer deg til å være en del av denne intime samtalen som også inviterer deg til å utforske dine egne refleksjoner.

Velkommen til Skår – en formiddag som vil berøre ditt hjerte og åpne dører til nye perspektiver. Vi ser frem til å dele denne spesielle stunden med deg!

Inngang 100,- inkl kaffe/te

Porselensmuseet

Telemark Museum

Søk
Search