fbpx

Jolegilde med Bodil Nordjore og Halvor Heuch

Velkommen til en helaften på museet sammen med Bodil Nordjore og Halvor Heuch!

Billett

Bli med på akevittsmaking med Halvor Heuch og jolegilde med Bodil Nordjore lørdag 25. november kl. 18. Vi starter med Heuchs foredrag om akevittens historie og vi smaker på fire ulike akevitter med smaker som hører til.

Deretter kommer statsbudeia Bodil Nordjore og forteller om julematens historie i Telemark og Norge. Du får servert fiskesuppe og kling, som er en tradisjonell julerett fra Vinje.

NB: Har du vært på Jolegilde i Brekkeparken tidligere så er det en ny vri vi tilbyr i år. Kjøkkenet på den største kaféen vår er under ombygging og vi holder gilde i den nye Kafé Aall Inn i museumsbygget VEV. Her har vi mindre kjøkken og følgelig ikke anledning til å dekke opp med mange retter. Men julemat og juleprat blir det! Velkommen skal du være til en morsom, smakfull og interessant førjulskveld på museet.

Reklamasjon og angrerett
Det er viktig at du forsikrer deg om at du har valgt riktige produkter før reservasjonen bekreftes. Vi kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter.

Søk
Search