Rosemaling – kurs for nybegynnere

Bli med på et spennende kurs i rosemaling ledet av den talentfulle rosemaleren Geir Morten Kåsastul fra Heddal!

Billett

Geir er anerkjent for sine utsøkte arbeider og har lang erfaring med å holde kurs både nasjonalt og internasjonalt.

Hva du kan forvente:

– Introduksjon og historie: Vi starter med en introduksjon til rosemalingens rike historie, spesielt fokusert på Telemark-tradisjonen. Lær om denne unike kunstformens utvikling og betydning gjennom tidene.

– Teori og praktisk veiledning: Få en grundig teoretisk forståelse av rosemaling, inkludert teknikker og stilarter. Deretter får du praktisk veiledning fra Geir, som vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter.

– Form og farge på Telemarkrosa: Vi vil fokusere på Telemarkrosa, en ikonisk del av Telemarks rosemalingstradisjon. Lær om de ulike formene og fargekombinasjonene som gjør denne stilen så spesiell.

Geir Morten Kåsastul stiller med maling og pensler til alle. Vi bruker akrylmaling uten kjemikalier, samt vil det være et utvalg av flere pensler tilgjengelig for alle deltakere. Enkle treverk å male på blir også utdelt, men hvis du har en egen gjenstand du ønsker å dekorere, er du velkommen til å ta den med.

Dette kurset er perfekt for nybegynnere som ønsker å utforske rosemalingens verden. Enten du er en kunstner på jakt etter nye teknikker, eller bare ønsker å prøve noe nytt, vil dette kurset gi deg en solid grunnleggende forståelse og ferdigheter.

Bli med på en kreativ og lærerik opplevelse og ta det første skrittet inn i rosemalingens vakre verden!

Søk
Search