fbpx

Turist i egen by

Omvisning Da Skien ble Skien
Omvisning Da Skien ble Skien
Turist i Skien by er en dag hvor alle inviteres til å besøke attraksjonene i Skien kommune.
Du kan delta på all moroa i Skien enten gratis eller for kun kr. 75,- Kanalcruise, guidet tur i rådhuset, til topps i Skien kirke eller guidet tur i sentrum med Geoparken.
Besøk Badeland i Skien fritidspark, se utstilling på Henrik Ibsen Museum, spis og kos deg i byen, besøk Brekkeparken og mye mer.
Her er Telemark museums tilbud:

Henrik Ibsen museum

Kl. 11-17: Omvisning, aktiviteter for barn og åpen kafé.

Brekkeparken

Kl. 11-17: Omvisning hver hele time: Da Skien ble Skien, Skiens historie på 45 minutter.
Kl. 12, 13 og 14: Barneomvisning i den grå dames hus.

Du trenger ikke å reise langt for å finne de gode opplevelsene

Det er Visit Telemark i samarbeid med Skien kommune med flere som arrangerer denne innholdsrike dagen. Ideen bak «Turist i Skien by» er å synliggjøre for lokalbefolkningen hvor mangfoldig og flott byen er.

Spesielt etter et par år hvor ikke alle tilbudene har vært like tilgjengelig, er «Turist i SKIEN by» en fantastisk mulighet for å utforske det som finnes lokalt. Samt hente inspirasjon til kulturaktiviteter og opplevelser du kan ta venner og bekjente med på, sier Mette Lilleberg fra Visit Telemark.

Denne lørdagen finner du aktiviteter og opplevelser for alle aldre og interesser. Start dagen med en felles treningsøkt på Handelstorget eller ta en rolig start på en av byens mange kaféer før du tar turen til toppen av Skien kirke.
Besøk badeland i Skien fritidspark eller ta en guidet tur i rådhuset hvor du blant annet får se noen fantastiske kunstverk fortsetter Lilleberg. Ønsker du en tur opp til Henrik Ibsen Museum eller Brekkeparken kan du hoppe gratis på Snutebussen.
Henrik Ibsen museum er en av flere severdigheter som du kan oppleve gratis denne dagen. Det er også omvisningen «Da Skien ble Skien» og barneomvisningen i den grå dames hus hvor begge finner sted i Brekkeparken.

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter