fbpx

Dykk ned i livets mangfoldige opplevelser og la kunsten lede deg gjennom din egen indre reise. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en nær og intim formiddagsstund i utstillingen «Skår» hvor du får ta del i en nær samtale med billedkunstner Mona Stenseth og mentalcoach Mariann Deila. Sammen vil de utforske temaet Skår på en gripende og tankevekkende måte som går utover det maleriet alene kan formidle.
Livet er en kompleks symfoni av erfaringer, og vi bærer alle våre skår med oss. Mona Stenseth tar deg med på en visuell reise gjennom sitt kunstneriske univers, der hvert penselstrøk forteller en historie om styrke, sårbarhet og den skjønnheten som kan oppstå i bruddstykkene.
I denne unike artist talken vil Mona dele tankene og inspirasjonen bak sine verk, og i samtale med Mariann Deila, som bidrar med sin ekspertise, vil de sammen utforske hvordan vi kan lære av våre skår, vokse gjennom dem og finne indre ro.
Dette arrangementet gir deg en sjelden mulighet til å forstå kunsten på en dypere måte samtidig som det gir innsikt i de mentale aspektene knyttet til livets utfordringer. Vi oppfordrer deg til å være en del av denne intime samtalen og dele dine egne refleksjoner.
Velkommen til Skår – en søndag som vil berøre ditt hjerte og åpne dører til nye perspektiver. Vi ser frem til å dele denne spesielle stunden med deg!

Søk
Search