fbpx
Alt dette er ditt logo

Åpningsdato: 8. april 2022

alt dette er ditt

Åpningsutstilling i Telemark museums nybygg i Brekkeparken.

Dette er en «Velkommen inn!»-utstilling! Vi har fått et fantastisk nytt bygg, og vi jobber på spreng med å fylle det store arealet i kjelleren med en utstilling hvor vi kan ønske publikum velkommen inn for å oppleve museets innholdsrike samlinger.

Vi vil dele alle de fantastiske, rare, nydelige og til dels merkelige tingene vi har i samlingene med publikum. Og ikke minst, vi vil at publikum skal få eierskap til samlingen, til utstillingen og til museet!

Lykke Abrahamsen velger seg en gjenstand

Dette er dine historier!

Museet tar ikke vare på ting for sin egen del, men for befolkningen. Kom og se hva vi tar vare på for deg – dette er også ditt! Og alle historiene som alle tingene, fotoene og de gamle dokumentene forteller, er også dine. Og dine barns og barnebarns.

alt dette er ditt

Mye av det som vises i utstillingen har ikke blitt vist fram for publikum på over 100 år, mens andre ting har vært vist før, og har også vært på utlån til andre museer i lang tid.
Vi har også invitert publikum (17 personer) til å være med og bestemme innholdet i utstillinga – de har fått velge en ting eller et foto i museets samling som skal være med i både utstilling og bok.

alt dette er ditt

Fakta:
• Ca. 500 m² utstillingsareal
• Prosjektgruppe i museet (8 personer), innholdsproduksjon
• Prosjektleder Kari B. Bjercke, Telemark museum
• Teknisk tegning utstilling: Kristoffer Tveit (Byggesakskonsulenten AS)
• Design utstilling og bok: Hilde A. Teie (Frjó)
• Monterproduksjon: Winkler Innredninger AS

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter