Selskapsmeny

Forrett

Kveite

Grillet og rå marinert kveite serveres med tomat, avokado, koriander, lime og chili

Hvit asparges

Hvit asparges med choronsaus, salte mandler og Tronfjell spekeskinke

Kamskjell

Pannestekt kamskjell med grønn asparges, syltet fennikel og safran beurre blanc

Hovedrett

Kalvemørbrad

Rosastekt kalvemørbrad med rosmarin og sitron. Brokkolini, stekt sellerikrem, tørket tomat, potetfondant og rødvinssaus.

Kyllingbryst

Økologisk kyllingbryst med grønn asparges-risotto, syltet reddiker og tørket tomat.

Piggvarfilet

Pannestekt piggvarfilet med reke-hollandaise servert med vårens beste grønnsaker og urtebakt potet

Dessert

Jordbær & melkesjokolade

Sjokoladeostekake

Bakt Valrhona sjokoladeostekake med syltet kirsebær og yoghurt-iskrem

Pasjonsfruktterte

Pasjonsfruktterte med italiensk marengs, dehydrert hvit sjokolade og bringebærsorbet

3-retter kr 695
4-retter kr 795

For andre menyforslag kan du gjerne ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud til deres anledning

Ta kontakt

Søk
Search