Selskapsmeny

Meny 1

Laks

Laks med dillmajones, syltet sennepsfrø og marinert agurk & eple

Andebryst

Rosastekt andebryst fra Holte gård servert med hjemmelaget potetkake, brokkolini, jordskokkpure, syltet løk og andsjysaus

Sjokoladefondant

Varm sjokoladefondant med marinert bringebær og vaniljeiskrem

Meny 2

Hvit asparges

Hvit asparges med choronsaus, salte mandler og Tronfjell spekeskinke

Kveite

Grillet kveite anrettet med blåskjell-veloute, risoni, løyrom og svart trøffel

Bringebærmousse

Bringebærmousse med sjokoladenemesis, pasjonsfruktkrem og pistasjcrumble

Meny 3

Skalldyrsuppe

Kremet skalldyrsuppe anrettet med sjøkrepshaler, fennikel og mango

Kalvemørbrad

Rosastekt kalvemørbrad med rosmarin og sitron, brokkolini, stekt sellerikrem, tørket tomat, potetfondant og rødvinssaus

Ostekake

Ostekake med mango og pasjonsfrukt serveres med karamellisert hvit sjokolade, mangogele og bringebærsorbet

3-retter kr 695

For andre menyforslag kan du gjerne ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud til deres anledning

Ta kontakt

Søk
Search