Rødkålsalat
med aprikos, valnøtter, granateple og appelsin
(nøtter (valnøtter), sennep)
Marinert sherrysild på rugbrød
(fisk, sennep)
Kaldrøkt ishavsrøye fra Sigerfjord
med pepperrotkrem, syltet eple, dill og sennepsfrø
(fisk, melk og sennep)
Varmt kalkunspyd
med waldorfsalat
(melk, egg, sennep og valnøtter)
Eggerøre med gressløk
(egg, melk)
Tynne skiver av kald ribbe
Skagenrøre med reddik og dill
(skalldyr, egg)
Rakfisk fra Valdres
med rødløk, rømme, rødbeter og lefser
(fisk, melk og hvete (gluten))
Potetsalat med rømme og eple
(melk)
Blåmuggost med nøtter og gulrotmarmelade
(melk, hasselnøtter og valnøtter)
Landbrød
(hvete)
Økologisk smør fra Røros