fbpx

Kafé Aall Inn

ArrangementerÅpningstiderBrekkeparken kaféÅrskort 2023
Kafé Aall Inn i Brekkeparken

Enkel meny

På kafé Aall Inn vil du og dine venner trives! Her kan du sitte inne, eller ute på terrassen og nyte utsikten over parken mens du drikker en god kopp kaffe og spiser is etter omvisningen.

Aall Inn har en enkel meny: Kaker, vafler, is, påsmurt brød,  wraps, suppe og salat. I tillegg kan vi by på et utvalg av kaffedrikker, bringebærlemonade fra Lien gård, eplemost fra Vestre Borge gård, brus og andre gode, kalde drikker. Vi har skjenkebevilling.

 

I sommersesongen

Sommertilbud 1. mai – 31. august: Ønsker du middag og lunsj er Brekkeparken kafé stedet for deg. Den gamle, ærverdige kaféen ligger i andre enden av parken, med stor uteplass og mange sitteplasser inne. Her sitter du rett og slett på Skiens tak og kan skue utover starten på Telemarkskanalen, den flotte kirken og hele bybildet.

Utenom sommersesongen kan du bestille lokaler og matservering til ditt selskap, feks bursdager, bryllup, minnestunder, konfirmasjoner.

Om navnet

Aall Inn har fått navnet etter 1814-statsråden Niels Aall, som bodde i det gamle, herskapelige huset som ligger ved siden av det nye og moderne museumsbygget.

Vi sier ofte at vi går «all in» når vi skal noe. Her menes navnet også at du er velkommen inn til Aalls 1814-historie. Billetter til omvisninger kjøper du i den kombinerte kafé- og resepsjonsdisken. Her møter du dyktige omvisere som gjerne tar deg med ut på vandring i parken, i herskapshuset, eller i nybygget. Vi har også aktiviteter for barn, sjekk arrangementskalenderen.

Kafe Aall Inn

Søk
Search